Woordenboek automatisering met korting te koop

Het ‘Verklarend woordenboek automatisering’ van auteur Henk Biemond wordt door uitgeverij Free Musketeers aangeboden voor 14,16 euro, een korting van 52 procent ten opzichte van de oorspronkelijke prijs. Het boek telt 1159 pagina’s en bevat vertalingen en verklaringen van 18.675 Engelstalige begrippen en 21.125 afkortingen op het gebied van automatisering, computers, programmeertalen, netwerken en telecommunicatie.

De vierde, geheel herziene en uitgebreide druk van het ‘Verklarend Woordenboek Automatisering' is een volkomen vernieuwde versie van het niet meer verkrijgbare ‘Woordenboek Automatisering', waarvan er vele tienduizenden zijn verkocht.

Het boek bestaat uit twee gedeelten: de verklarende begrippenlijst met Engelstalige ingangen en een lijst met afkortingen. In de verklarende begrippenlijst is van veel Engelstalige termen een Nederlandse vertaling gegeven en één of meer verklaringen. Verder bevat het een zeer uitgebreide selectie van alle mogelijke begrippen en termen, die aansluiten bij de dagelijkse praktijk.

Auteur

Henk Biemond, is ruim 25 jaar in dienst geweest op de centrale afdeling Communications van IBM Nederland, waar hij zich bezig hield met technische teksten op het gebied van computerapparatuur en programmatuur. Daarna is hij lange tijd als freelance technisch vertaler werkzaam geweest, onder meer bij Computable. In deze periode is hij zich blijven verdiepen in alle aspecten van de automatisering.

Verklarend woordenboek automatisering

De vierde druk van het Verklarend Woordenboek Automatisering (ISBN 9789 0484 1952 4) is te bestellen bij alle boekwinkels in Nederland en België of online te koop bij uitgeverij Free Musketeers voor 14,16 euro (hardcover).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Zowel bij Freemusketeers als Bol staat het boek NIET voor vermelde aanbiedingsprijs.

Wat moet ik met een meer dan 1000 pagina's tellend boek als ik toegang heb tot Google, Wikipedia en andere meer dynamische bronnen met multimedia uitleg?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-16T11:12:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.