LogicaCMG zoekt ook duizend mensen in India

Niet alleen Siemens gaat de aktiviteiten in India uitbreiden met extra menskracht, ook LogicaCMG zoekt voor zijn groeiplannen extra menskracht.


LogicaCMG wil, gelijk Siemens, duizend nieuwe medewerkers werven in India. De uitbreiding is noodzakelijk voor de groeiplannen voor de offshore activiteiten en de Zuid Aziatische markt. Dit maakte de onderneming bekend bij de opening het nieuwe complex Technopolis in Bangalore. De nieuwe campus biedt werk aan meer dan tweeduizend mensen. De vestiging is SEI-CMMI level 5 en ISO 9001:2000 TickIT gecertificeerd en is de belangrijkste offshore locatie van het bedrijf.

 "Onze Indiase activiteiten groeien het snelst van de groep en zullen eind 2005 waarschijnlijk op de derde plaats staan, na onze activiteiten in Engeland en Nederland. Het maakt een belangrijk onderdeel uit van ons Global Blended Delivery Model dat wordt gebruikt voor onze outsourcingsactiviteiten. Het nieuwe complex is tevens een belangrijk bewijs van onze betrokkenheid bij India", aldus dr. Martin Read, Group Chief Executive van LogicaCMG.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-02-11T13:24:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.