Hogendoorn nieuwe voorzitter Nederland ICT

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering van branchevereniging Nederland ICT zijn Bart Hogendoorn (HP) en Stepan Breedveld (Ordina) gekozen als respectievelijk voorzitter en vice-voorzitter voor een periode van twee jaar. Beiden bekleden deze bestuursfunctie vanaf 1 juli 2013. De termijn van de oude voorzitter, Harry van Dorenmalen (IBM), liep op deze datum af. Zijn beoogde opvolger Theo Rinsema was niet langer beschikbaar vanwege een nieuwe Europese functie binnen Microsoft.

Harry Van Dorenmalen volgt Henk Broeders (ex-Capgemini) op als voorzitter van de raad van advies van Nederland ICT. Hij blijft tevens bestuurslid.

Bart Hogendoorn is bestuurslid van Nederland ICT sinds 2010, Stepan Breedveld sinds 2012. Hogendoorn is algemeen directeur HP Nederland. Breedveld is bestuursvoorzitter van Ordina.

Kortgeleden maakte de branchevereniging ook bekend dat Peter van Schelven is benoemd tot  interim-directeur. Van Schelven vervangt Sylvia Roelofs die in verband met ziekte afwezig is.  

Nederland ICT is de branchevereniging van 550 ict-bedrijven in Nederland. Die vertegenwoordigen een omzet van dertig miljard euro en bieden werk aan een kwart miljoen mensen. Recente nieuwe leden zijn Ambiance Technology, CRM Resultants, Docco, Eurofiber Nederland en iPublications.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-01T14:54:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.