Hannover Messe kiest Nederland als partnerland 2014

De Hannover Messe heeft bekendgemaakt dat Nederland partnerland wordt van de editie die plaatsvindt van 7 tot en met 11 april 2014. Daarmee krijgt de Nederlandse industrie de kans zich op een internationaal podium te presenteren. De Hannover Messe is een van de grootste industriële vakbeurzen ter wereld. Elk jaar staan er tal van Nederlandse technologiebedrijven. De afgelopen twee jaar was Nederland ook aanwezig met een Holland High Tech House in de research-hal.

De Hannover Messe van beursorganisator Deutsche Messe AG bestaat uit zo'n 6500 exposanten uit 62 landen. Jaarlijks ontvangt de Hannover Messe circa 220.000 bezoekers uit 93 landen. Daar waar de in 1986 afgesplitste zuster-vakbeurs CeBIT, die steeds een maand eerder plaatsvindt, zich geheel op ict richt, is de Hannover Messe een veel breder opgezette industriebeurs. Op het evenement is er veel aandacht voor technologie, waaronder (technische) automatisering.

Trots

De vereniging FME-CWM, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie, is trots op de uitverkiezing van Nederland. Voorzitter Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink stelt: 'Met ‘Nederland Partnerland Hannover Messe’ krijgen we een uniek podium voor de hoogwaardige en innovatieve producten van onze Nederlandse technologische industrie.'

Nederlandse bedrijven krijgen extra mogelijkheden om zich op de beurs te etaleren. Bedrijven en instellingen die interesse hebben in deelname of meer informatie kunnen zich melden bij Agentschap NL of bij FME-CWM (e-mail: missies@fme.nl).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-27T11:14:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.