Notis besteedt IT uit aan Open Line

Automatiseringsspecialist voor het notariaat Notis uit Heerlen heeft het beheer van de ict-diensten uitbesteed aan Open Line uit Beek. De overeenkomst heeft in beginsel een looptijd van drie jaar. Het onderscheidend vermogen van Notis ligt in software voor notariskantoren waar de onderneming zich ook meer op wil focussen. Ondersteund door Open Line kan Notis zijn klanten clouddiensten, storagefaciliteiten en virtuele platforms aanbieden.

Notis ontwikkelt en levert al sinds 1991 software voor het notariaat. De afgelopen jaren is netwerkbeheer als totaaloplossing toegevoegd aan het werkpakket. Daarnaast host Notis ook netwerken van klanten. Aangezien de ontwikkeling op het gebied van datacentra en netwerken de laatste jaren zo snel is gegaan, heeft de onderneming besloten om de hosting uit te besteden. Voor de hostingactiviteiten heeft Notis in Open Line een partner gevonden die aansluit op de eigen bedrijfsfilosofie. 

Open Line is gespecialiseerd in het ontwerpen en beheren van ict-infrastructuren en cloudoplossingen. Met ruim honderddertig medewerkers is het een stabiele organisatie met een groeiend klantenbestand. Meer dan dertigduizend eindgebruikers maken al gebruik van de diensten van Open Line. Het bedrijf beschikt over twee uiterst professionele redundant datacenters.

Open Line kent verschillende contractvormen zoals consultancy, managed services & projecten. Het bedrijf heeft als een van de eerste ict-bedrijven in Nederland het ISO 20.000 certificaat voor servicemanagement behaald.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-30T18:59:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.