Iomega en CA bieden mkb totaaloplossing

Computer Associates en Iomega hebben een oem-overeenkomst gesloten voor het leveren van een oplossing met back-up, herstel, archivering, databeveiliging en een virusscanner voor mkb-ondernemingen die werken met Microsoft Windows Small Business Server 2000/2003.

De nieuwe oplossing heet Small Business Server (SBS) Data Protection en is vanaf maart verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (Emea). SBS Data Protection is een alles-in-eenoplossing, een combinatie van Iomega-hardware en CA-software, die voorziet in een complete bescherming voor het mkb. Het pakket omvat één exemplaar van CA BrightStor SBS Premium Edition (met vijf eTrust-antiviruslicenties en vijf desktop- of notebooklicenties MKB ondernemingen), één Iomega REV Drive 35GB/90GB External USB 2.0 Drive en vijf verwijderbare REV-disks 35GB/90GB. De geïntegreerde software voor disaster-recovery maakt van SBS Data Protection de meest complete MKB oplossing die sneller draait, minder kost en de gegevens beter beveiligt dan de traditionele tapedrives.

De nieuwe oplossing richt zich in eerste instantie tot midden- en kleinbedrijven die werken met back-ups op tape en een sneller en betrouwbaarder back-upsysteem nodig hebben, met de bekroonde CA-beveiliging voor server en werkstations, of tot kleine bedrijven die een goedkope server met Microsoft SBS lanceren en nood hebben aan een waterdichte beveiliging van hun gegevens op de server en de werkstations, met inbegrip van back up en virusbescherming voor e-mail en databasegegevens, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. De verwijderbare REV-drives van Iomega stellen kleine bedrijven bovendien in staat ‘s nacht een volledige back up te maken zonder dat ze incrementele of differentiële back-upprocessen moeten starten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-03-10T10:15:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.