ICT-markt in Midden-Brabant krijgt impuls

Vlag Noord-Brabant

Het Stimuleringsfonds Arbeidsmarkt Midden-Brabant geeft de lokale ict-markt een financiële impuls. Het fonds moet werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wordt ingezet in samenwerking met ict-bedrijven om een uitwisseling van werknemers mogelijk te maken.

Doordat medewerkers eenvoudiger kunnen worden uitgewisseld, wordt onder- en overbezetting opgevangen. ‘Een gezamenlijke arbeids- en talentenpool van en voor regionale ict-bedrijven kan hiervoor zorgen’, zegt Richie van den Broek, projectmanager bij RTE Adviesgroep, een van de initiatiefnemers van het fonds. Met de stimulering van het fonds is het startschot gegeven voor de ontwikkeling van het zogenoemde ICT Platform Midden-Brabant, waarop werkgevers en de beoogde doelgroep elkaar vinden. De initiatiefnemers van het project, Indica, RTE Adviesgroep en TIC The Business Growers, bundelen hun krachten voor de uitvoering en coördinatie van het platform. De bedoeling is dat zowel grote als kleine ict-bedrijven in de regio van deze samenwerking kunnen profiteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-05T10:28:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.