Nieuw Rfid-concept van SAP en Intel

SAP en Intel introduceren een nieuw Rfid-concept. Het concept maakt Rfid-technologie gebruikersvriendelijker en vereenvoudigt implementaties.

De implementatie van Rfid-technologie brengt nu nog allerlei problemen met zich mee, zoals hoge kosten, ingewikkelde integratie van eigen technologie en technologie van derden, complexe systeemarchitectuur met een brede reeks hardwareleveranciers en de opkomst van nieuwe standaarden. Het nieuwe concept van SAP en Intel lost deze problemen op.

Bedrijven kunnen Rfid-hardware direct in hun back end-systemen en bedrijfsprocessen integreren. Dit is een optimale oplossing voor minder complexe omgevingen. Bedrijven met een omgeving met veel verschillende apparaten van verschillende leveranciers kunnen voor het beheren van de apparatuur de hulp inroepen van een partner. Hiervoor heeft SAP zijn partnernetwerk verder uitgebreid.

De oplossing van SAP en Intel is te implementeren op alle op Intel gebaseerde Rfid back end-hardware, zoals servers, en op front end-hardware van elke leverancier, zoals desktops, notebooks en Rfid-lezers. De ’plug and play’-omgeving die zo ontstaat, maakt de acceptatie van Rfid-apparatuur gemakkelijker. Intel levert bovendien de technologie die nodig is om via het SAP NetWeaver-platform een oplossing te bieden voor het beheer van de apparaten.

Meer over dirt onderwerp is te lezen op de site van CRM.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-03-11T12:05:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.