Tibco Software laat oog vallen op ObjectStar

Tibco Software, leverancier van bedrijfsintegratie- en business process management software, is in onderhandeling met ObjectStar, een privé-onderneming die oplossingen levert voor native mainframe integratie, over een overname van laatstgenoemde. welk bedrag hiermee gemoeid is, is niet bekend..

"Met ObjectStar kunnen we op een rendabele manier nieuwe applicaties integreren met onze legacy mainframe databases en processen", zegt Jerry Vincent, Tibco's vice president Technology, Receivable Management Services. "De acquisitie van ObjectStar stelt Tibco in staat een rendabele oplossing te leveren voor het integreren van applicaties op een mainframe. Bedrijven kunnen nu business automation inzetten over de gehele breedte van hun onderneming voor alle data, onafhankelijk van de bron."

De overname vanObjectStar geeft Tibco Software betere mogelijkheden om te concurreren met IBM op de native mainframe integratiemarkt. De toevoeging van native integratiecapaciteit voor CA-IDMS, Adabas, en Model 204 databases betekent een verbreding van Tibco's productportfolio op de verticale markten Financiën en Overheid.

"De meeste grote organisaties hebben mainframes met daarop bedrijfskritische applicaties", zegt Dan Sholler, vice president van Meta Group. "Dit zijn geen legacy-systemen, maar systemen die actief verder worden ontwikkeld en zij moeten geïntegreerd worden met de rest van het applicatieportfolio. Integratiesystemen moeten uitgebreid worden om organisaties de flexibiliteit te geven deze systemen zo efficiënt mogelijk te gebruiken, op elk platform dat actief wordt gebruikt in een onderneming."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-03-16T11:58:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.