Swets Farrington overgenomen door NRG Group

NRG Group en Swets Farrington hebben overeenstemming bereikt over een overname.

De in Haarlem en Lisse gevestigde leverancier van input en document management met circa honderd medewerkers gaat in zijn geheel over naar NRG Benelux. NRG Benelux is bekend van de merknamen Nashuatec en Rex-Rotary. Swets Farrington, met een jaaromzet van twaalf miljoen euro, was onderdeel van het Swets Zeitlinger concern. NRG Benelux realiseert met ruim 1450 medewerkers in de Benelux een jaaromzet van 258 miljoen euro (2004).

Met het nieuwe bedrijfsonderdeel aan boord - de naam wordt NRG Farrington - versterkt NRG Benelux de positie in document management. Swets Farrington heeft ruim dertig jaar expertise met document management (en input management in het bijzonder) en bouwde in die tijd een reputatie op in onder meer de financiële sector en de gezondheidszorg.

De overname past in de ontwikkeling van de traditionele levering van copiers naar een speler die de markt ondersteunt in zowel input- als throughput- en output-aspecten van document management. De acquisitie is ook uniek omdat zich tot dusver op deze markt weinig overnamekansen voordeden. Swets Farrington was ook bij verschillende andere spelers - vanuit andere sectoren - in de markt in beeld, maar bereikte uiteindelijk overeenstemming met NRG Benelux.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-03-17T13:37:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.