Computable verhuist naar Den Haag

Den Haag

Computable heeft Amsterdam de rug toegekeerd en is verhuisd naar Den Haag. Nadat Jaarbeurs eerder de ict-vaktitel overnam van uitgeverij De Persgroep, is Computable nu tijdelijk samengevoegd met Jaarbeurs-dochter Marqit. Zowel Marqit als Computable zullen in het eerste kwartaal van 2015 van Den Haag naar het volledig gerestaureerde Beatrix-gebouw in Utrecht verhuizen.

Vanwege de verhuizing van Amsterdam naar Den Haag waren de medewerkers van Computable minder goed bereikbaar. Er waren wat technische problemen bij de overgang van de mailboxen en het doorzetten van de vaste telefoonlijnen van de betreffende medewerkers. De mailproblemen zijn inmiddels verholpen, aan de vaste nummers wordt nog gewerkt. Elke-Computable medewerker is bereikbaar via het oude 020-nummer, deze staat doorgeschakeld, of via het centrale telefoonnummer van Marqit: 070 313 00 70.

Nieuwe medewerkers

Door de verhuizing is er ook minder content op de website gepubliceerd dan gebruikelijk is. Dit komt mede ook door vakantietijd. Dit gaat vanaf volgende week veranderen als de redactie van Computable weer op volle sterkte is. Daarnaast zijn twee contentcoördinatoren van Marqit aan het Computable-team toegevoegd. Annemiek Sprado is verantwoordelijk voor de publieke sector in Nederland en verzamelt en schrijft content voor de digitale platformen van de beurzen Overheid & ICT, Zorg & ICT en ICT & Logistiek en de verticals Logistiek, Onderwijs, Overheid en Zorg op Marqit.nl. Birgit Bunt verzamelt en schrijft content voor it-professionals op de digitale platformen van de beurzen InfoSecurity, Storage Expo en Tooling Event en de websites Marqit.nl en Marqit.be.

Om Computable in Den Haag plaats te kunnen bieden, heeft Marqit extra kantoorruimte gehuurd. De afdelingen Sales, Campaign Management en Portal Management/Development zijn gevestigd aan Stille Veerkade 27, de redactie en de afdelingen Contentcoördinatie en Marketing aan Stille Veerkade 41.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

O O Den Haag mooie stad achter de duinuh, ik sou met niemand willuh ruiluh . . .

Veel plezier in Den Haag.

Uit het artikel: Er waren wat technische problemen bij de overgang van de mailboxen en het doorzetten van de vaste telefoonlijnen van de betreffende medewerkers.

Toch niet echt van deze tijd..... genoeg Computable experts die dit (eenvoudig) hadden kunnen voorkomen lijkt mij.

@Maarten,
............en misschien ook gratis uit liefde, verbondenheid en vriendschap met Computable!

Mail is niet het meest eenvoudige en waar gehakt wordt daar vallen spaanders. Als het uiteindelijk maar werkt.

@Reza,

zeker uit liefde voor het vak...

en uit kennis, 6 jaar geleden hebben we hun communicatie-infra in Amsterdam gedaan toen ze van Haarlem daar naar toe verhuisden :-)

Liefde voor het vak?

Nu verhuizing/transitie zo'n beetje afgerond is lijkt het me weleens tijd worden om aan de experts te denken. Als ik overweeg dat deze niet alleen de discussies levendig hebben gehouden maar ook voor behoorlijk wat content tijdens de verhuizing hebben gezorgd mag daar wel wat tegenover staan.

Kortom, wanneer is er weer eens een (netwerk)borrel?

@Ewout,


dat is een boel overhead...., wat je zo in 30 woorden neerzet :-)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-08T10:31:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.