Citrix neemt RightSignature over

Virtualisatiespecialst Citrix neemt RightSignature over. Dat bedrijf is gespecialiseerd in elektronische handtekeningen. Citrix gaat RightSignature integreren in Citrix Sharefile zodat documenten elektronisch ondertekend kunnen worden. In 2013 kondigde Citrix al aan om RightSignatur in Sharefile te integreren. Nu heeft het bedrijf besloten om de leverancier volledig over te nemen.

De overname sluit aan bij de overstap naar digitale documenthuishouding die bedrijven en organisaties doormaken. Volgens Citrix vragen klanten steeds vaker naar diensten om hun documenten eenvoudig te digitaliseren, processen te automatiseren en oplossingen die bijdragen aan een papierloos kantoor.

Door de overname voegt Citrix de digitale handtekening toe aan de Sharefile-productlijn. Daardoor moeten klanten op iedere gewenste plek samen kunnen werken. Volgens Citrix kunnen met name sectoren zoals boekhouding, financiële dienstverlening, gezondheidszorg en verzekeringen profiteren van een verbeterde workflow door de koppeling van digitale documentdienstverlening en elektronische handtekeningen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-22T10:30:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.