Managed hosting door True

Directeur T-Systems Nederland stapt op

'Zwitser' René Mulder neemt de leiding over van Jerry Boezel

 

Jerry Boezel, directeur T-Systems Nederland, stapt op. Wat zijn nieuwe uitdaging wordt is niet bekend.

Managing-director van T-Systems Nederland, Jerry Boezel, stapt op. Volgens T-Systems zou hij het bedrijf op eigen verzoek verlaten. Het is niet bekendgemaakt wat de nieuwe functie van Boezel wordt of waar hij aan de slag gaat. Boezel wordt vervangen door René Mulder (45). Mulder is per 1 december 2014 benoemd tot managing director van T-Systems Nederland.

De vertrekkende Boezel trad 1 oktober 2011 aan als managing director van T-Systems Nederland. T-Systems schrijft in een toelichting op het vertrek dat Boezel de afgelopen drie jaar de klant- en medewerkerstevredenheid heeft verbeterd en diverse belangrijke contracten optekende.

De nieuw benoemde managing director René Mulder moet de positie van T-Systems in de grootzakelijke markt in Nederland versterken. Mulder werkt momenteel als vice president sales van T-Systems in Zwitserland en is lid van de lokale directie. In die functie is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie en voor de divisies marketing, sales en portfoliomanagement.

Mulder begon zijn carrière in 1992 bij Siemens waar hij bijna vijftien jaar bij verschillende divisies en landenorganisaties werkte in verschillende sales-functies rondom ict-dienstverlening. Mulder heeft zowel de Nederlandse als Zwitserse nationaliteit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5190687). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×