Directeur T-Systems Nederland stapt op

'Zwitser' René Mulder neemt de leiding over van Jerry Boezel

Jerry Boezel, directeur T-Systems Nederland, stapt op. Wat zijn nieuwe uitdaging wordt is niet bekend.

Managing-director van T-Systems Nederland, Jerry Boezel, stapt op. Volgens T-Systems zou hij het bedrijf op eigen verzoek verlaten. Het is niet bekendgemaakt wat de nieuwe functie van Boezel wordt of waar hij aan de slag gaat. Boezel wordt vervangen door René Mulder (45). Mulder is per 1 december 2014 benoemd tot managing director van T-Systems Nederland.

De vertrekkende Boezel trad 1 oktober 2011 aan als managing director van T-Systems Nederland. T-Systems schrijft in een toelichting op het vertrek dat Boezel de afgelopen drie jaar de klant- en medewerkerstevredenheid heeft verbeterd en diverse belangrijke contracten optekende.

De nieuw benoemde managing director René Mulder moet de positie van T-Systems in de grootzakelijke markt in Nederland versterken. Mulder werkt momenteel als vice president sales van T-Systems in Zwitserland en is lid van de lokale directie. In die functie is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie en voor de divisies marketing, sales en portfoliomanagement.

Mulder begon zijn carrière in 1992 bij Siemens waar hij bijna vijftien jaar bij verschillende divisies en landenorganisaties werkte in verschillende sales-functies rondom ict-dienstverlening. Mulder heeft zowel de Nederlandse als Zwitserse nationaliteit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-31T11:57:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.