BMC Software neemt Opennetwork over

BMC Software neemt de niet-beursgenoteerde onderneming OpenNetwork, Dit bedrijfje is gespecialiseerd in oplossingen voor beheer van toegangsmanagement en single sign-on.

BMC Software breidt met deze acquisitie haar productaanbod voor identiteitsmanagement uit met browser-based verificatie- en autorisatieoplossingen. Het speelt hiermee in op de toenemende vraag naar internettoepassingen als onderdeel van een complete oplossing voor identiteitsbeheer. Met deze oplossingen kunnen bedrijven web-based applicaties, vanuit verschillende bedrijfsomgevingen, veilig beheren. OpenNetwork brengt BMC Software eveneens extra mogelijkheden voor identiteitsbeheer, die veilige en zeer efficiënte e-commerce mogelijk maakt.

Met deze acquisitie versterkt BMC Software haar concurrentiepositie, omdat het bedrijf nu een completer pakket voor identiteitsbeheer kan aanbieden. Met de toevoeging van OpenNetwork biedt BMC naast identiteitsbeheer nu ook beheer van internettoegang, single sign-on (SSO) tot internet en overkoepelende identiteitsservices voor web-enabled applicaties. Dit nieuwe aanbod vormt een aanvulling op de bestaande oplossingen voor identiteitsbeheer van het bedrijf, zoals gebruikersvoorzieningen, workflow, beheer van enterprise directory-content, enterprise single sign-on en audit- en compliancebeheer.

Het afgelopen jaar heeft BMC Software gewerkt aan de uitvoering van een strategie gericht op de uitbreiding van het productassortiment voor identiteitsbeheer, ter verbetering van het Business Service Management (BSM) aanbod van het bedrijf. Hiermee kan de klant informatie technologie vanuit een zakelijk perspectief beheren. Beheer van internettoegang betekent een versterking en uitbreiding van de voordelen van BSM, tot over de grenzen van een organisatie, inclusief klanten en partners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-03-29T13:00:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.