Vialis Besturing stoot SAP-template af aan Superp

Superp neemt de SAP-activiteiten van Vialis Besturing over. Het betreft de zogeheten Comforit asp-omgeving, waarin Vialis een SAP-template aanbiedt aan klanten uit het midden- en kleinbedrijf, in het bijzonder de zorgsector. Voor Vialis vormt het onderhouden van deze oplossing een te zware belasting voor de organisatie van vijftien man. Drie medewerkers stappen over.

Vialis noemt zich een engineeringsbureau dat installaties ontwerpt voor logistieke en serviceprocessen. Een aantal jaren geleden ontwierp het bedrijf uit Weesp een facilitaire SAP-template voor het AMC-ziekenhuis in Amsterdam. Deze template bleek ook geschikt voor andere klanten. "We zijn geen ict-huis, maar langzaamaan werden we het wel", vertelt Frank Koning, directeur van Vialis Besturing.

 

In september 2003 sloot Koning een contract met Fujitsu Services, dat het technisch beheer overnam. Desondanks kostte het onderhouden van de SAP-oplossing toch nog steeds kopzorgen. Daarom zocht Koning naar een SAP-specialist die de template zou kunnen overnemen en vond die in Superp (zeventig medewerkers) uit Zaltbommel.

 

Die partij zorgt voortaan ook voor de afstemming met Fujitsu. "Nu kunnen we ons weer geheel richten op de inrichting van bedrijfsprocessen bij klanten, waarbij we Superp als partner kunnen inschakelen." 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-03-30T12:34:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.