Xerox Nederland benoemt nieuwe directeur

Herman Levert is sinds 1 juli de nieuwe algemeen directeur van Xerox Nederland.

Xerox Nederland heeft Herman Levert (57) benoemd tot algemeen directeur. Hij is op 1 juli 2015 aan die functie begonnen. De print- en documentdienstverlener maakt de benoeming vandaag officieel bekend. Levert neemt het stokje over van de Oostenrijker Erich Kirisits die zijn loopbaan buiten het bedrijf voortzet. Het is niet bekend waar hij aan de slag gaat.

Kirisits heeft ongeveer een jaar de functie van algemeen directeur bij Xerox Nederland bekleed. Hij vervulde die functie ad-interim nadat in juni 2014 algemeen directeur Martijn Brand Xerox verruilde voor ADP Nederland. Kirisit,s die onderdeel uitmaakte van het Europees managementteam, kreeg daarna de leiding over Xerox Nederland.

Levert is sinds oktober 2014 bij Xerox in dienst als general manager large enterprise operations (leo) dat grote klanten via een direct verkoopmodel bedient. Voordat Levert bij Xerox aan de slag ging, werkte hij voor ict-dienstverlener CGI.

In zijn nieuwe rol is Levert verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het dienstverleningsaanbod rondom document-, informatie- en bedrijfsprocessen voor grote ondernemingen in Nederland. Om te voldoen aan de groeiende vraag naar digitale documentdiensten zet Xerox volop in op het Workflow Automation portfolio. Die diensten en producten worden voortdurend aangepast op veranderende vragen uit de markt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-07T11:58:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.