Novell-topman Stone duikt op als ceo StreamServe

StreamServe heeft Chris Stone aangesteld als president en CEO. Hij volgt mede-oprichter Hans Otterling op die de functie zal gaan bekleden van vice-voorzitter van de raad van bestuur.

Chris Stone was tot voor kort in dienst bij Novell als uitvoerend vice-president bedrijfsstrategie en ontwikkeling. Hij was de tweede man van de Netware- en Linux-leverancier, naast ceo Jack Messman (afkomstig van de overgenomen consultancy Cambridge Technology Partners).

 

Stone wordt nu ceo van StreamServe. Dat bedrijf levert software voor bedrijfscommunicatie, waaronder ook tussen ict-systemen zoals ERP-applicaties. StreamServe stelt de enige leverancier te zijn die een onafhankelijke communicatielaag biedt om ERP-informatie interactief, gepersonaliseerd en klantgericht te maken.


"Als medeoprichter en voormalige CEO kan ik niemand anders bedenken die meer geschikt is om StreamServe in de toekomst te leiden dan Chris Stone", zegt Hans Otterling. "Het bedrijf is sinds haar oprichting tien jaar geleden elk jaar gegroeid, Chris heeft de capaciteit en ervaring om deze groei verder te accelereren."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-05T10:18:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.