Getronics PinkRoccade zoekt nieuw bloed

Getronics PinkRoccade is vandaag begonnen met een grootscheepse campagne in de zoektocht naar vierhonderd nieuwe ict-specialisten, 'fusiepartners' genoemd.

De overname van PinkRoccade bereikte begin november 2004 zijn hoogtepunt, toen twee grote system integrators, Ordina en Getronics, vochten om het bedrijf. Getronics won de strijd en kondigde in februari aan vierhonderd banen te schrappen, verdeeld over de twee bedrijven. De reductie vond vooral plaats bij de afdelingen verkoop, management en ondersteunende diensten.

Volgens Hank Kuit, directeur HR Getronics PinkRoccade, zoekt het bedrijf nu talentvolle ICT-specialisten met minimaal twee jaar ervaring op verschillende gebieden, zoals SAP, Websphere, Oracle en BI. "We moeten de arbeidsmarkt duidelijk maken dat we nieuw bloed zoeken om een nieuwe toekomst op te bouwen. En een landelijke campagne is daar één van de middelen voor. Daarnaast proberen we via de netwerken van onze medewerkers nog meer goede mensen ofwel ‘nieuwe fusiepartners’ aan te trekken. Onze recruiters zijn er klaar voor om vele fusiegesprekken te voeren."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-05T11:04:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.