Ceo en financiële topman stappen op bij Exact

Eduard Hagens, ceo van Exact Software, stapt binnenkort op. Ook Eelco van der Enden, sinds begin dit jaar de nieuwe financiële topman bij Exact Software, houdt het alweer voor gezien.

Verwacht wordt dat Hagens vanmiddag tijdens de jaarvergadering bekendmaakt hoe lang hij nog aanblijft en wie zijn opvolger wordt. Hagens veroorzaakte in augustus vorig jaar flinke opschudding binnen Exact, toen hij na terugkomst van zijn sabbatical year, te kennen gaf dat de richting en besturing van zijn bedrijf niet naar zijn zin was. Waarnemend ceo Lucas Brentjens en cfo Bert Groenewegen dienden daarop hun ontslag in. De complete raad van bestuur volde hun voorbeeld.

Van der Enden werd begin dit jaar aangewezen als nieuwe cfo, maar heeft alweer ontslag genomen. Volgens een woordvoerder vertrekt Van der Enden ‘om persoonlijke redenen’ en heeft zijn besluit niets te maken met de manier waarop de onderneming wordt geleid.

 

Bij de bekendmaking van de jaarcijfers, begin februari liet Van der Enden nog weten blij te zijn met zijn nieuwe functie. “Ik ben zeer goed ontvangen. Ik was positief verrast door het enthousiasme van de medewerkers; het moreel van de troepen is erg hoog”, liet hij destijds weten aan de Dow Jones Nieuwsdienst. Het huidige management bestaat nu nog uit Jim Kent, ceo voor Noord-Amerika en Rajesh Patel, directeur Group International.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-07T12:36:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.