Laatste oprichter verlaat Exact Software

Ceo Eduard Hagens legt per 1 juli zijn functie als ceo van Exact Software neer. Hij wordt opgevolgd door Rajesh Patel, momenteel nog Global Director International. Dat maakte het bedrijf vanmiddag bekend tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering.

Samen met Marinus Dekker en Arco van Nieuwland richtte Hagens in 1984 het softwarebedrijf op. Dekker verliet de onderneming jaren geleden en Van Nieuwland hield het per 1 maart dit jaar voor gezien. Met het vertrek van Hagens is Exact nu al zijn oprichters kwijt.

 

De heren zijn allen nog wel als aandeelhouder betrokken bij de onderneming. Hagens over zijn vertrek: “Ik ben er nu zeker van dat Exact een zonnige toekomst tegemoet gaat; met zijn nieuwe bestuursleden en duidelijke strategie kan Exact een leider worden in de derde generatie erp-markt.”

Rajesh Patel wordt samen met Jim Kent, ceo voor Noord-Amerika, benoemd tot leden van de raad van bestuur. De raad van commissarissen liet weten blij te zijn met Patel als opvolger. ‘We vertrouwen erop dat het nieuwe team de strategie ten uitvoer brengt en bij zal dragen aan een nieuwe fase van groei’, lieten de commissarissen weten in een persbericht.

Na het vertrek van cfo Eelco van der Enden wordt nu gezocht naar een nieuwe financieel directeur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-07T14:44:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.