Duits Eaf meldt zich in de Benelux

Het Duitse Eaf computer service supplies is actief geworden in de Benelux. Het bedrijf uit Goch is in Europa een grote distributeur van reserveonderdelen van printerconcern Lexmark én geautoriseerd distributeur voor onderdelen van HP- en Kyocera-apparatuur. Het bedrijf heeft een verkoopkantoor in Krimpen aan den IJssel; de Nederlandse tak opereert onder de naam Eaf it parts.

De voorraad bevindt zich in de hoofdvestiging te Goch, niet ver van de Nederlands-Duitse grens nabij Nijmegen. Bestellingen kunnen hierdoor al de volgende dag afgeleverd worden in Nederland, België en Luxemburg, claimt Paul Buitelaar, algemeen directeur van Eaf it parts.
Eaf computer service supplies maakte tot 2013 deel uit van de Acal-holding waartoe ook het Britse EAF behoorde. In dat jaar volgde een management buy-out waardoor het Duitse deel een zelfstandige onderneming werd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Lijkt me een verrijking, overmacht van EET stoort me al langer.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-15T11:59:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.