Intel met Oracle in rfid-oplossingen

Oracle heeft aangekondigd dat het gaat samenwerken met ontwikkel- en technische teams van Intel. De bedrijven gaan de rfid- en op sensor gebaseerde oplossingen verder optimaliseren met behulp van een 'service-oriented enterprise' (SOE) -raamwerk voor meer gemak bij de klant.

De bedrijven bieden oplossingen die helpen bij het faciliteren van datamanagement van de rand van het netwerk tot in bedrijfsinformatiesystemen en andere bedrijfstakken. De samenwerking maakt beter informatiemanagement mogelijk binnen de virtuele organisatie, waardoor bedrijven klanttevredenheid kunnen verhogen, winstgevendheid kunnen traceren en de inkomsten garanderen.

 

Deze oplossingen integreren de huidig beschikbare producten van Oracle en Intel inclusief Oracle Application Server 10g, Oracle Database 10g, Oracle E-Business Suite en handheld- (inclusief gebruik in rfid-lezers), pc-, mobiele, server- en communicatieplatforms gebaseerd op Intel-processoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-13T11:58:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.