Microsoft en Dell gaan in zee met Mamut

Softwareleverancier Mamut ASA levert samen met Microsoft en Dell een complete bedrijfssoftwareoplossing voor kleine bedrijven tot vijftig medewerkers.

Dit gezamenlijke aanbod speelt in op de behoeften van het mkb. Deze klanten willen een geïntegreerde oplossing die hun bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt en tegelijkertijd het rendement van ict-investeringen vergroot. De samenwerking is gebaseerd op het Small Business Concierge-initiatief van Mamut en Microsoft. Dit gezamenlijke initiatief integreert gebruikersvriendelijke bedrijfssoftware met value-added services tegen een aantrekkelijke prijs.

"Kleinere bedrijven willen oplossingen en producten die de productiviteit verhogen, besluitvorming versnellen en samenwerking met leveranciers en klanten vergemakkelijken", zegt Robert Blaas, brand marketing manager enterprise Benelux bij Dell. "En dit alles binnen een geïntegreerde oplossing. Dell, Microsoft en Mamut hebben dezelfde strategie om klanten hoogwaardige oplossingen te bieden, die gebruikers waar voor hun geld geven en zorgen voor een snelle return on investment."

De instapoplossing omvat hardwareoplossingen van Dell, Microsoft Office 2003 en Mamut Business Software, inclusief accounting, crm, salesforce, logistiek en e-commerce. De oplossing biedt ook complete klantenservice om alle mkb-behoeften in te vullen. Verder kan de oplossing uitgebreid worden met Small Business Server van Microsoft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-13T12:04:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.