Computable België officieel van start

Computable.be is vandaag officieel van start. Dit is dé nieuwe B2B-vaktitel voor professionals in de informatietechnologie in België. Met deze positionering vult de website een gat in de Belgische markt.

Uit rondvraag onder stakeholders in de Belgische ict-markt bleek dat er een grote vraag is naar een zakelijk ict-medium voor professionals en managers uit de sector. Computable speelt hierop in door deze doelgroep via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving te ondersteunen met noodzakelijke vakinformatie.

Computable is als online nieuwsplatform beschikbaar. De nieuwe website biedt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen, analyses, columns, interviews, opinies en achtergronden.

IT-professionals

Computable België team

Stef Gyssels (redacteur), Luc Blyaert (redacteur), Suzanne Martens (coördinator Computable.be), Sander Hulsman en William Visterin (samen hoofdredactie)

‘Met de gerichte focus op onze kerndoelgroepen, met name it-managers en it-specialisten, kunnen we hen relevante content voorschotelen en slagen we erin te voorzien in de informatiebehoefte van it-professionals in België’, aldus William Visterin, hoofdredacteur van Computable.be. Door zijn focus op zowel bedrijven als de mensen in deze bedrijven, eindgebruikers in verticale markten, ontwikkelingen in de ict-sector en een sterk expertplatform dat kennis verzamelt en deelt, is Computable een must voor iedere it-professional in België.

Naast William Visterin, voormalig hoofdredacteur Smart Business, bestaat de Computable-redactie uit ervaren ict-journalisten, zoals Luc Blyaert (voormalig hoofdredacteur Datanews) en Stef Gyssels (voormalig redacteur Datanews).

IT-beurzen

Computable is als hoofdmediapartner verbonden aan de grootste it-beurzen in België: Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event 2016. Deze vinden plaats op 23 en 24 maart in Brussels Expo en richten zich specifiek op it-managers en- professionals.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Goede zaak, al zie ik niet in waarom ICT-news in BE zoveel anders zou zijn als in NL behalve uiteraad de specifieke Belgische markt!

@HansFierloos Dat is waar, ICT nieuws is ICT nieuws behalve dan die lokale markt. Waar ik wel benieuwd naar ben is de Belgische ICT terminologie. Kwa Nederlandse taal zijn de Belgen meer puristen met ook nog eigen uitdrukkingen. Wat zou het zijn, de Cloud of de Wolk?

Allez, Zo lang Microsoft alhier nog Piepklein&Zacht; wordt genoemd en een PC een rekentuig zie ik bij nader inzien toch wel een markt :)

Van harte gefeliciteerd met deze mooie stap! Heel veel succes gewenst.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-21T15:55:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.