Compuware benoemt Wim Rietdijk tot manager Nederland

Wim Rietdijk is de nieuwe Country Manager van Compuware Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoop en levering van de software, services en oplossingen van de it-onderneming.

"De producten van Compuware zijn gericht op efficiëntie in en het goed functioneren van complexe it en dat vraagt om een geïntegreerde aanpak door er enerzijds voor te zorgen dat prestaties van huidige systemen optimaal zijn en tegelijkertijd te adviseren over de inrichting van huidige it-processen. Die totaalaanpak krijgt mijn onverdeelde aandacht om verregaande groei in Nederland veilig te stellen", zegt Rietdijk in een toelichting op zijn benoeming.

"Ik heb om een aantal redenen voor Compuware gekozen. Het klantenbestand en het brede portfolio aan producten en diensten zijn er daar twee van. Verder heerst er hier een no-nonsense cultuur die resultaatgericht werken bevordert en dan ben ik als een vis in het water."

Rietdijk komt van Tridion Benelux waar hij Managing Director was. Hij heeft met name ervaring in het managen van organisaties die zowel software- als services leveren. Eerder was Rietdijk Vice President Sales van Computer Associates in de Benelux en President Centraal Europa van Sterling Software. Vooral vanuit zijn functie bij Sterling neemt Rietdijk veel ervaring mee in het samen brengen van producten en diensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-18T09:41:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.