Nasano helpt Verum bij internationaal groeiplan

Handen schudden

Softwarebedrijf Verum uit Waalre wil internationaal uitbreiden en heeft voor die groeifase de hulp ingeschakeld van Nasano Management uit Apeldoorn. Verum is maker van Dezyne, dat is software die embedded software engineers helpt om goedkoper en sneller te ontwikkelen. Verum heeft bedrijven als Philips en ASML als klant.

Robert Howe, directeur van Verum: 'Voor ons is nu de tijd aangebroken voor een nieuwe fase. Een fase waar ingezet wordt op verdere internationale groei en het ontginnen van nieuwe markten.' Het bedrijf verwierf de afgelopen tijd twee belangrijke internationale patenten en gaat de software nu verder vermarkten met hulp van Nasano.

Verum heeft Nasano Management gevraagd mee te denken met het ontwikkelen van de commerciële strategie en daar deels invulling aan te geven. Nasano Management helpt bedrijven naar eigen zeggen met het duurzaam verbeteren van hun verkoopresultaat. Het geeft commercieel en strategisch advies, biedt leadgeneratie en bemiddelt interim leidinggevenden en verkoop- en marketing-professionals.

Howe claimt dat klanten die Dezyne inzetten 50 procent goedkoper en 20 procent sneller embedded software ontwikkelen.

1,5 miljoen

In 2009 leende Verum anderhalf miljoen euro van de Rabobank voor de doorontwikkeling van zijn Analytical Software Design Suite (ASD). Die suite is bedoeld om fouten op te sporen tijdens de ontwikkeling van software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-14T10:00:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.