Citrix sluit kwartaal met enorme winstgroei af

Citrix Systems, leverancier van access infrastructure oplossingen heeft het eerste kwartaal met fors gestegen nettowinst afgesloten. De omzet ging in verhiouding 'licht'omhoog.

In het geval Citrix is de omzetgroei van 25 procent 'licht 'te noemen, omdat de nettowinst met maar liefst 300 procent toenam. In het eerste kwartaal is 202 miljoen dollar omzet geboekt. Omzet uit Noord- en Zuid Amerika is gestegen met 15 procent, Emea met 11 procent en de Pacific met 27 procent.

 

De nettowinst kwam in het eerste kwartaalop  39 miljoen dollarEen jaar geleden kwam in het eerste kwartaal de nettowinst niet verder dan 9,3 miljoen dollar. Mark Templeton, president en chief executive officer bij Citrix is tevreden met de financiële resultaten: "We zien een groei toename in alle regio’s, inclusief Noord- en Zuid-Amerika, in vergelijking met het eerste kwartaal van 2004. Tevens blijkt Citrix Online een indrukwekkend succes te zijn; Citrix GoToMeeting heeft een sterke groei doorgemaakt. Ook omzet die uit nieuwe producten zijn voortgevloeid, in het bijzonder de Access Suite, is toegenomen."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-21T12:01:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.