SD Worx neemt Ceridian UK en Ierland over

MBO handen samenwerking overname

De Europese hr-dienstverlener SD Worx heeft Ceridian UK en Ceridian Ierland overgenomen via een volledige overname van alle aandelen. Ceridian biedt wereldwijd technologieën voor 'human capital management' (hcm) aan, waaronder de bekroonde applicatie Dayforce HCM.

Doug Sawers en het huidige management team zullen Ceridian UK en Ceridian Ierland blijven leiden. De huidige Ceridian-teams in het service center op Mauritius die de diensten en business van Ceridian UK en Ceridian Ierland mee ondersteunen, verhuizen naar een nieuwe Mauritiaanse organisatie, opgericht door SD Worx.

SD Worx en Ceridian kondigen ook een strategisch partnerschap aan voor de levering van human capital management-cloudsoftware in Europa. De combinatie van Ceridians expertise in de ontwikkeling van cloudtechnologie en de capaciteiten van SD Worx rond lokale dienstverlening, zal de groei in Europa versnellen. Via een langetermijnovereenkomst zal het partnerschap zich toeleggen op de ontwikkeling en verdeling van wereldwijde hcm-oplossingen. Ceridian zal het Dayforce HCM-platform verder uitbreiden met eigen Britse loonadministratie en globale toepassingen voor managed payroll, werknemersadministratie, personeels- en talentenbeheer. SD Worx zal Dayforce HCM verdelen in internationale bedrijven met verschillende vestigingen in Europa.

Deze deal werd al op 15 juni 2016 beklonken maar pas vandaag bekend gemaakt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-15T15:35:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.