Xinno beheert ICT-omgeving advocatenkantoor

Wet en regelgeving

Het Utrechtse advocaten- en notariskantoor Van Benthem & Keulen besteedt het beheer van zijn ict-systemen uit aan Xinno. Dit in Amsterdam gevestigde bedrijf levert ict-oplossingen voor de advocatuur, het notariaat en zakelijke dienstverleners.

De ict-omgeving waarvan de 140 medewerkers gebruikmaken, is gebaseerd op een Windows-omgeving met remote desktop services en onder meer iManage Work (voorheen HP Worksite). Xinno heeft al eerder advies gegeven over de inrichting van het netwerk. Nu komt het systeembeheer erbij. De Amsterdamse firma gaat ook als klankbord fungeren voor toekomstige ontwikkelingen bij Van Benthem & Keulen.

Nominatie Computable Awards

Bij het advocatenkantoor werken circa tachtig juridische professionals in advocatuur en notariaat. Het kantoor richt zich op grote en middelgrote ondernemingen en vermogende particulieren. Daarnaast is het vertegenwoordigd in de financiële sector, automotive, retail, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Het advocatenkantoor is genomineerd voor ‘Het ict-project van het jaar in het mkb’. Stemmen voor de Computable Awards kan tot en met 9 oktober. Op 1 november 2016 maakt Computable de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardsshow.

Branchespecifieke kennis

Xinno is opgericht in 2009. Bij de firma werken ict’ers die zelf werkervaring hebben opgedaan bij een advocatenkantoor, een notariaat of in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor hebben ze kennis van branchespecifieke bedrijfsprocessen en inzicht in ict-oplossingen voor juridische dienstverleners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-12T09:35:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.