Upgrades voor navigatiesysteem TomTom

TomTom, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van het upgradeprogramma voor huidige gebruikers van TomTom GO.

Deze upgrade zorgt ervoor dat bestaande klanten kunnen profiteren van TomTom’s verbeterde software met nieuwe functies en de nieuwste regiokaarten. De vernieuwde kaarten en software zijn voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar voor alle huidige TomTom GO-bezitters, via de website van TomTom.

Het upgradeprogramma biedt huidige bezitters van TomTom GO twee verschillende upgrade-opties: een complete upgrade van de software en de individuele regiokaarten, voorgeïnstalleerd op een SD-kaart. De kaarten bevatten naast de Benelux ook het volledige hoofdwegennet van West-Europa en bieden naadloze navigatie over grenzen van de Europese landen heen.

Gebruikers kunnen de SD-kaart van de Benelux aanvragen, die vervolgens wordt geleverd, inclusief het hoofdwegennetwerk van Europa. Het upgraden is eenvoudig - gebruikers steken simpelweg de nieuwe SD-kaart in hun TomTom GO en de veranderingen worden doorgevoerd - echt ‘Plug & GO’ dus. Deze volledige upgrade kost 79 euro incl. BTW (exclusief afhandeling- en verzendkosten).

Er is tevens een complete upgrade CD-set voor Maps of Western Europe. Deze upgrade is geldig voor alle TomTom GO-bezitters met Maps of Western Europe op CD-rom. De upgrade cd’s bevatten gedetailleerde kaarten van iedere regio in West-Europa en biedt naadloze navigatie over de verschillende landsgrenzen heen. Deze set met up-to-date kaarten kost slechts 59 euro incl. BTW (exclusief afhandeling- en verzendkosten).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-25T13:49:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.