Vasco investeert in Promon AS

Groeikapitaal

Vasco Data Security International, leverancier in authenticatie, elektronische handtekeningen en identiteitsmanagement, kondigt een strategische investering aan in Promon AS, ontwikkelaar van beveiligingsoplossingen voor mobiele applicaties. De investering is een uitbreiding van de bestaande relatie tussen beide ondernemingen. De bedrijven blijven samenwerken in de ontwikkeling van security-oplossingen voor mobiele applicaties.

Promon is een toonaangevende organisatie in Runtime Application Self-Protection-technologie (Rasp), een in de applicatie-omgeving geïntegreerde beveiligingstechnologie die in staat is om realtime aanvallen tegen mobiele applicaties te ontdekken en tegen te gaan. Zijn gepatenteerde deep protection-technologie, Promon Shield, beschermt al sinds 2009 applicaties die door miljoenen mensen worden gebruikt. Met de integratie van Promons Rasp-technologie is Vasco beter in staat om bedrijven in alle marktsegmenten te helpen hun mobiele applicaties te beschermen tegen hack-aanvallen.

'Met deze investering en de uitbreiding van ons partnerschap met Promon, versterkt Vasco zijn positie als voorloper op het gebied van bescherming van mobiele applicaties', zegt Scott Clements, executive vice presisdent en chief strategy officer van VAasco Data Security. 'Onze klanten vertrouwen erop dat we hen de meest geavanceerde mobiele-beveiligingsoplossingen bieden in een compleet en eenvoudig te plaatsen pakket.'

Promon Shield-technologie is onderdeel van Vasco’s mobiele beveiligingsplatform Digipass for Apps dat geavanceerde bescherming biedt tegen hackaanvallen. Digipass for Apps is een software development kit (sdk) waarmee ontwikkelaars van mobiele applicaties de meest geavanceerde functionaliteiten voor applicatiebeveiliging snel en eenvoudig integreren in hun mobiele applicaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-02T11:21:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.