Computable zoekt sprekers voor IT-vakbeurs

Bruce Wynn tijdens zijn sessie op Infosecurity.nl 2015

Computable is op zoek naar interessante cases, relevante technische lessons learned, strategische visies en bovenal inspirerende sprekers voor een aantal sessies op de gecombineerde vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage-Expo en The Tooling Event 2016.

Op woensdag 2 en donderdag 3 november 2016 vindt in Jaarbeurs de gecombineerde it-vakbeurs Infosecurity.nl, Storage-Expo en The Tooling Event plaats. Computable mag als hoofdmediapartner een aantal sessies invullen. Daarom een uitgelezen kans om lezers te vragen wat zij graag willen horen tijdens deze vakdagen of wellicht hen zelf op het podium te zetten.

Dit jaar is het centrale thema van de beurs ‘Data Centric World’. Data wordt namelijk ook wel het nieuwe goud genoemd. Gegevens bepalen, voorspellen en sturen organisaties, mits deze goed worden gebruikt. Bij het gebruik van big data zijn rekenkracht en analyses onmisbaar, maar ook bescherming is essentieel. Want waar waarde is, is direct ook een risico. Hoe kunnen organisaties van groot tot klein, commercieel tot publiek zorgen dat hun datagedreven business floreert? En hoe zit het met de privacy, security, opslag, en beheer? 

Strategisch en technisch

Behalve het overkoepelende thema zijn er ook zeven sub-onderwerpen. Het is van belang dat de presentatie past binnen een van deze thema’s: Enterprise Mobility, Cloud Computing, Datacenter & Infrastructure Optimisation, Data Growth & Storage Capacity, Privacy, Governance & Risk Management, Cyber Security, IT Service Management & Control en Universal Communications.

We zijn op zoek naar een aantal strategische sessies op managementniveau, maar ook naar technische sessies voor de it-professional. Hardcore hackathons of zinderende demo’s zijn daarbij ook zeer welkom! Een presentatie duurt 45 minuten en daarna is er nog de mogelijkheid om op de beursvloer verder met geïnteresseerde bezoekers ideeën door te spreken. 

Meedoen

Wat hebben we nodig? Als eerste het onderwerp waarover je wilt spreken. Geef daarvoor een titel en een samenvatting over wat je wil vertellen en waarom dit relevant is voor bezoekers van het event. Daarnaast ontvangen we graag een biografie van jezelf en je ervaringen in de it-markt. De presentatie moet passen bij één of meerdere van onze thema’s en mag absoluut geen commercieel verhaal zijn. Daarnaast is er de keuze om een technische of strategische sessie te doen. Alle voorstellen worden kritisch afgewogen en er zijn een beperkt aantal sessies, dus wees er snel bij, want vol = vol.

Je kunt het volgende stramien gebruiken voor je voorstel:

Naam:

Functie:

Organisatie:

Titel:

Samenvatting:

Relevantie voor de bezoeker:

Biografie:

Past bij het thema: Enterprise Mobility; Cloud Computing; Datacenter & Infrastructure Optimisation; Data Growth & Storage Capacity; Privacy; Governance & Risk Management; Cyber Security; IT Service Management & Control en Universal Communications.

Voorstellen mogen worden gemaild naar lezers@computable.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-26T11:29:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.