Surinaams FarShoring krijgt mede-eigenaar

André van der Doelen (58) wordt mede-eigenaar van FarShoring, een dienstverlener op het gebied van inrichten van customer communication software en software testing voor met name de financiële wereld. FarShoring is gevestigd in Nederland, maar operationeel vanuit Suriname.

Van der Doelen staat nu samen met oprichter Kees Waals aan het roer van FarShoring. Hij wordt verantwoordelijk voor het commerciële beleid binnen het bedrijf. FarShoring werkt nu voor grote partijen in de hypotheekwereld. Het bedrijf wil verder groeien en het klantenbestand uitbreiden. Daarbij komt de ervaring van Van der Doelen van pas. Hij werkte jarenlang in de financiële sector en it-branche. Daarnaast is hij oprichter van Hyarchis, een leverancier van content- en online samenwerkingsoplossingen.

Goede partner

Algemeen directeur Waals had een goede partner nodig 'om nieuwe kansen te pakken'. ‘Deze partner moest tevens een boost geven aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Van der Doelen is precies deze partner, hij is een ondernemer in hart en nieren en heeft bewezen aanleg te hebben voor het laten groeien van een bedrijf.’

Van der Doelen ziet vooral voordelen van de dienstverlening vanuit Suriname. ‘Niet alleen prijstechnisch, ook omdat er Nederlands gesproken wordt en er een overlap in tijd is. Als wij de werkdag afsluiten wordt in Suriname doorgewerkt waardoor er voor vragen die aan het eind van de dag gesteld worden, de volgende ochtend een antwoord klaar ligt. De potentie is groot en ik heb samen met Kees mooie plannen voor de organisatie.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-21T13:06:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.