Brink Groep verhuist naar Rotterdam

De Brink Groep-bedrijven Brink Management/Advies, Kontek, Ibis en Innvire verhuizen van Leidschendam naar Rotterdam. Daar komen de bouwadvies en bouwict-bedrijven terecht in de zesde etage van het Groot Handelsgebouw naast Rotterdam Centraal Station. Naast Rotterdam, waar Brink officieel vanaf 1 oktober 2016 is gehuisvest, heeft het bedrijf locaties in Eindhoven en Groningen.

Het Groot Handelsgebouw is een van de grotere bedrijfsverzamelgebouwen van Nederland. Het ligt in het zogeheten Rotterdam Central District, waarmee de Maasstad zich wil profileren als internationale innovatiehub met gevestigde namen en start ups.

‘In het westen van het land zochten we naar een nieuwe plek die onze innovatieprocessen stimuleert, die uitstekend bereikbaar is en aantrekkelijk is voor onze medewerkers. Rotterdam zet fors in op innovatie en is onderdeel van het innovatienetwerk in de zuidelijke Randstad waarin onder meer RDM, Merwe-Vierhavens en de universiteiten van Rotterdam, Delft en Leiden een belangrijke rol spelen. De ‘opgerolde-mouwen-mentaliteit’ van Rotterdam past goed bij onze cultuur. Door te kiezen voor huisvesting op een mobiliteitsknooppunt in de Randstad kunnen we onze bedrijfsdoelstelling op het terrein van duurzaamheid bereiken’, aldus Hans de Jonge, directievoorzitter Brink Groep.

Bij Brink Groep werken zo’n 220 man. Het bedrijf bestaat uit vier takken: Brink Management & Advies, de joint venture voor huisvestingoplossingen Innvire, de vastgoedinformatieadviseur Kontek en bouwautomatiseerder Ibis. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-27T11:12:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.