mITE verdwijnt definitief van het toneel

Overname handen schudden

Precies een jaar na de overname door Vodafone verdwijnt de naam van enterprise mobility leverancier mITE in de geschiedenisboeken. Vanaf 1 oktober gaat de Vodafone-dochter als aparte emm-afdeling verder en volledig onder Vodafone-brand werken.

Op 1 oktober 2016 wordt de besloten vennootschap mITE definitief opgeheven. Gevolg is dat alle daarmee te maken elementen, zoals KvK-nummers, website en rekeningnummers komen te vervallen. De bestaande telefoonnummers blijven echter wel van kracht. Dit betekent dat de supportafdeling op het bestaande nummer bereikbaar blijft. De url van deze afdeling zal te zijner tijd wel veranderen.

Het Nederlandse mITE heeft kennis en ervaring op gebied van enterprise mobility management (emm). Met de overname wil Vodafone’s zijn positie in de zakelijke markt voor mobiele en geïntegreerde telecomdiensten verder versterken. Zakelijke klanten kunnen nu volgens het telecombedrijf terecht bij één leverancier voor een combinatie van al deze diensten, met één aanspreekpunt, één servicecontract en één rekening. Het telecombedrijf richt zich met de emm-diensten op zowel het mkb als de grootzakelijke markt.

Een woordvoerder laat weten dat de bestaande dienstverlening van mITE vooralsnog niets veranderd en op termijn zelfs wordt uitgebreid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-27T13:54:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.