BT gaat komende drie jaar Avaya-producten leveren

Avaya, leverancier van communicatienetwerken en -diensten aan de zakelijke markt, heeft een driejarig leverancierscontract getekend met BT.

Het contract omvat de reeds bestaande contracten tussen de organisaties en vertegenwoordigt een waarde van meer dan tachtig miljoen pond. Op basis van het contract gaat BT het Avaya-portfolio van communicatiesystemen en MultiVantage Communications Applications leveren aan zijn klanten in Europa en in een aantal strategische niet-Europese landen.

 

Zo zal BT onder andere het Avaya IP-telefoniesysteem Avaya Communications Manager en de Customer Interaction Suite voor contact-center-applicaties aanbieden. Daarnaast biedt BT ook een compleet serviceaanbod, inclusief installatie, onderhoud en ondersteuning. Door deze overeenkomst kunnen meer klanten in Europa de concrete voordelen van IP en nieuwe-generatie communicatieoplossingen optimaal benutten.

Tom Craig, directeur Concergent Solutions bij BT Global Services, zegt: "De overeenkomst met Avaya levert een belangrijke bijdrage aan onze doelstelling om de toepassing van IP-communicatie en nieuwe communicatietechnologieën een impuls te geven."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-28T09:10:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.