EET Europarts lijft The PoS Company in

Deal handen schudden overname

De Deense distributeur EET Europarts heeft het Nederlandse bedrijf The PoS Company overgenomen. Deze organisatie richt zich op pos-en auto-id-oplossingen en is gevestigd in Den Bosch. Het team wordt onderdeel van EET. Welk bedrag er voor de Bossche onderneming betaald is, is niet bekendgemaakt.

The PoS Company verkoopt onder andere producten van Zebra, Star Micronics, EBN System, Datalogic en Honeywell. Het portfolio omvat producten als bonnen- en labelprinters, barcodescanners, (touch)screens en pos-systemen. Het bedrijf is actief in meerdere branches waaronder retail, zorg, logistiek en industrie.

EET Europarts maakt deel uit van de Deense EET Group, sinds 1986 actief als distributeur voor reserveonderdelen, videosurveillance, upgrades en accessoires voor computers en printers. Het assortiment bestaat uit producten van onder andere HP, Lexmark, IBM, Canon, Acer, Cisco, Synology, SamsungTechwin, Sony, Toshiba, Hitachi, Western Digital, Garmin en Kensington. Bij het bedrijf werken meer dan vijfhonderd mensen en de organisatie levert producten aan zo’n 44.000 resellers. In Nederland is de organisatie actief vanuit de vestiging in Utrecht. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-04T11:11:00.000Z Christel Dieleman