Belgisch Codit fuseert met Nederlands Axon Olympus

De Gentse ict-dienstverlener Codit fuseert met de Nederlandse branchegenoot Axon Olympus. Het bedrijf gaat verder onder de naam Codit en telt 120 medewerkers verspreid over zes landen. Huidige Codit-ceo Stijn Degrieck gaat de nieuwe organisatie leiden.

Codit en Axon Olympus werken al jaren samen. In 2014 startten ze een joint venture, waarbij de focus ligt op integratie, internet of things, api-management, en Microsoft Azure-oplossingen. Deze joint venture mondt nu uit in een fusie. 

Stijn Degrieck blijft als ceo aan het hoofd van de onderneming, die meer dan 120 medewerkers telt in zes landen. Sean MacGillavry, de huidige ceo van Axon Olympus, zal de functie van chief marketing officer op zich nemen en instaan voor de verdere internationale uitbouw. 

De bedrijven laten weten dat er geen banen verloren gaan. Codit zoekt juist nieuwe it'ers voor alle vestigingen. Het gefuseerde bedrijf verwacht in 2016 een omzet van dertien miljoen euro. Tegen 2020 moet het 25 miljoen euro omzet zijn.

Microsoft

Ict-dienstverlener Codit is opgericht in 2000 en is gespecialiseerd in integratie van bedrijfsapplicaties en levert consultancy, technologie en managed services. Axon Olympus, opgericht in 2008, is een Nederlandse Microsoft-integratiepartner. Het bedrijf telt 25 medewerkers en legt de focus op Microsoft BizTalk Server en het Azure-platform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-18T10:00:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.