Mantelovereenkomst SURFdiensten en RealOpen IT

RealOpen IT, specialist in Open Source-oplossingen, heeft een overeenkomst afgesloten met SURFdiensten. Hiermee zijn de oplossingen van RealOpen IT direct beschikbaar voor alle participerende onderwijsinstellingen instellingen.

“Wij hebben met SURFdiensten deze overeenkomst gesloten omdat de vraag naar Open Source-oplossingen binnen het onderwijs erg groot is en omdat SURFdiensten, samen met haar partnerorganisaties, SLBdiensten en APS IT-diensten, zorgt voor een bijna volledige dekking binnen de onderwijsmarkt”, aldus Bram Haasnoot, directeur van RealOpen IT.


SURFdiensten is een intermediaire organisatie tussen ict-aanbieders enerzijds en het Nederlandse (hoger) onderwijs en wetenschappelijk onderzoek anderzijds. De overeenkomst voorziet in het leveren van diensten, advies en consultancy op het gebied van Linux en Open Source software.

“De Open Source-markt is sterk groeiende en in toenemende mate van belang voor onderwijsinstellingen. De verwachting is dat steeds meer software op OSS-basis ontwikkeld gaat worden”, zegt Jan Bakker, directeur van SURFdiensten. De oplossingen van RealOpen IT worden vanaf nu op een eenvoudige manier toegankelijk voor het gehele onderwijs in Nederland en bovendien voor alle overige participanten van SURFdiensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-28T12:17:00.000Z Redactie Computable