Ictivity wordt implementatiepartner Bechtle

Ictivity-ceo Geert Visser (links) en Jean-Paul Bierens van Bechtle.

Ict-dienstverlener Ictivity gaat voortaan als vaste partner implementatiediensten verzorgen binnen de projecten van Bechtle. Dat zijn beide bedrijven deze week overeen gekomen.

Geert Visser, ceo van Ictivity en verantwoordelijk voor het partnerbeleid: ‘Het verder uitbreiden van onze samenwerking is een belangrijkste stap voorwaarts, omdat we nu ook gezamenlijk proposities in de markt zetten. Onze klanten vragen steeds vaker om functionaliteit in plaats van techniek. De inzet van de consultants van Ictivity is op dat vlak een goede aanvulling op het portfolio van Bechtle.’

Ook Jean-Paul Bierens, algemeen directeur Bechtle, is te spreken over de samenwerking: ‘De verdere intensivering van de samenwerking met Ictivity past perfect in de ontwikkeling van Bechtle. Wij gaan namelijk verder dan enkel de levering en advisering van hard- en software. In 2008 zijn we overgegaan van een value added e-reseller naar een nieuwe ict 'one stop shop'. Dit is onder andere vormgegeven in een business solutions team waarin solution advisors en business consultants onze klanten adviseren over de te kiezen langetermijnstrategie. Op die manier komen producten, diensten en advisering samen, met bijvoorbeeld site surveys, implementatie- en trainingstrajecten. Ictivity is hierbij de beste partner.’

De Duitse hardwareleverancier Bechtle, met een Nederlandse vestiging in Eindhoven, zag zijn omzet in het tweede kwartaal van 2016 met 5,4 procent stijgen tot 723 miljoen euro. Bij het bedrijf, dat is opgericht in 1983, werken zo’n 7300 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Neckarsulm. Bechtle is actief in veertien landen. 

De Ictivity Goep, opgericht in 1998, ontwerpt, implementeert en beheert ict-omgevingen. Bij de firma, die vestigingen heeft in Eindhoven en Amsterdam, werken zo’n 120 medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-31T14:48:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.