Exact Software trainingscentrum naar Kuala Lumpur

"De ERP-markt (enterprise resource planning) begint mondiaal te worden, wij willen een mondiaal product aanbieden, dus moeten we ook mondiaal op gaan leiden." Dat zei groepsdirecteur Peter van Haasteren van Exact Software tijdens een bezoek aan de nieuwe International Academy in Kuala Lumpur.

Begin vorig jaar verplaatste Exact de opleiding van ontwikkelaars al van het hoofdkantoor in Delft naar de vestiging in Maleisië, waar de ontwikkelafdeling is gevestigd. Begin maart werd officieel het internationale basisopleidingsprogramma geopend. Iedere nieuwe medewerker van Exact doorloopt twee weken training in Kuala Lumpur.

 

“Het is leuk voor medewerkers om een training op zo’n locatie mee te maken; daarnaast stimuleert dit het contact tussen de verschillende vestigingen”, aldus Van Haasteren. De hoofdreden voor de verplaatsing was echter de moeilijkheid om in Nederland goede trainers te vinden. “We zoeken trainers die de ontwikkelingen volgen en continu up-to-date zijn en hun materiaal ook steeds blijven ontwikkelen. In Nederland zijn die erg moeilijk te vinden. In andere branches is het normaal dat mensen met veel kennis en ervaring dat overbrengen op een nieuwe generatie, in de ict zie je dat veel minder.” Vorig maand startte de Academy in Kuala Lumpur met vier trainers. Nu zijn dat er al vijf en tegen de zomer moeten dat er zes zijn. Ook resellers kunnen de training in Maleisië volgen.

Een uitgebruider artikel over het Exact-opleidingscentrum staat in de Computable van 29 april 2005

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-29T15:15:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.