Managed hosting door True

Computable start met persberichtdienst Techwire

 

Publish

Computable start per 1 februari 2017 met Techwire. Dit is een dienst waar ict-leveranciers, pr-bureaus en eindgebruikers hun ict-gerelateerde persberichten kunnen uploaden. Deze tool is in de introductieperiode gratis. Techwire is al eind januari via een soft launch op de website van Computable verschenen.

De redactie van Computable wordt dagelijks overspoeld met interessante persberichten. Het zijn er echter zoveel, dat het voor het team van Computable ondoenlijk is om al deze persberichten te verwerken. Er moeten keuzes gemaakt worden wat wel en niet wordt opgepakt. En dat is zonde, want daardoor worden bezoekers van de website van Computable niet volledig geïnformeerd over het reilen en zeilen in de zakelijke Nederlandse ict-markt.

In het verleden werkte Computable al met enkele formulieren waarmee persberichten konden worden ingediend. Het betrof hier productnieuws en praktijkverhalen. Op deze informatie vond eindredactie plaats en deze bijdragen werden tekstueel omgezet naar de redactionele maatstaven van Computable. Deze twee artikeltypen zijn nu onderdeel geworden van Techwire, en zullen net als alle overige persberichten op werkdagen binnen enkele uren na indienen op de website van Computable worden geplaatst.

Op de ingediende persberichten vindt dus geen eindredactie meer plaats. Om toch de kwaliteit van de content te borgen, heeft Computable wel enige spelregels opgesteld voor de plaatsing van persberichten. Zo moet het bericht relevant zijn voor de zakelijke ict-markt in Nederland. Ook dient er een rechtenvrije foto te worden meegestuurd in het formaat 4x3 liggend, waarin het product, de dienst of de opleiding tot uitdrukking komt. Het meesturen van logo’s is niet toegestaan. Tot slot moeten de persberichten Nederlandstalig zijn. De persberichten komen in een aparte feed op de website te staan, zodat bezoekers het verschil blijven zien tussen de redactionele content en de door externen geplaatste persberichten.

Probeer Techwire nu zelf uit of dien een persbericht in!

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5941011). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×