TDS Nederland verandert in Centric

Vijf maanden na de overname door dienstverlener centric neemt TDS Nederland de naam van de moederorganisatie aan. het gaat verder onder de namen Centric Hosting Services en het reeds bestaande Centric ERP Consultancy.

De SAP-gerelateerde oplossingen en gespecialiseerde consultants van TDS Nederland worden ondergebracht bij het in IJsselstein gevestigde Centric ERP Consultancy. Vanuit deze werkmaatschappij levert Centric ervaren consultants op het gebied van SAP, met name technisch en functioneel beheer, en branchegerichte it-oplossingen. Daarnaast beschikt Centric ERP Consultancy over kennis van managementrapportage en business intelligence.

Centric Hosting Services gaat vanuit de vestiging in ’s-Hertogenbosch de hosting- en beheeractiviteiten op het gebied van SAP en generieke kantoorautomatisering verder uitbouwen binnen de divisie Managed ICT Services. Dit betekent voor deze divisie een verbreding van deactiviteiten op het gebied van ict-beheer, waarmee ook de outsourcingmogelijkheden uitgebreid worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-05-03T14:33:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.