Sandberg richt nu ook op kantoormarkt

Muis Sandberg

Sandberg, de Deense fabrikant van consumentenaccessoires en -gadgets, brengt een reeks kantoorproducten uit. Eerst zijn de muizen en toetsenborden aan de beurt. Als deze producten aanslaan en duidelijk wordt dat er voor Sandberg een plek is op deze kantoormarkt voegt het bedrijf andere producten aan het aanbod toe. Sandberg is onderdeel van de EET Group.

Volgens Martin Hollerup, algemeen directeur van Sandberg A/S, worden de computerproducten van het bedrijf weliswaar al gebruikt in zakelijke werkplekomgevingen, maar komt zijn bedrijf nu met producten die speciaal gericht zijn op deze markt. 

Het gaat bij deze productreeks, die bestaat uit muizen en toetsenborden voor usb/ps2 en een volledige bureau-set met een draadloze muis en toetsenbord, niet om grote innovaties maar om relatief simpele, solide producten zonder al te veel toeters en bellen. De producten zijn volgens het bedrijf redelijk geprijsd en hebben een garantie van vijf jaar.

Volgens productmanager Anders Petersen zijn de producten gereed voor onmiddellijk gebruik zonder dat er iets geïnstalleerd of gekoppeld hoeft te worden. 'Ze moeten gedurende de hele werkdag comfortabel te gebruiken zijn. Het gaat erom dat deze producten jarenlang uitstekend functioneren in een professionele omgeving en dat ze gebruiksvriendelijk zijn.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-04T16:29:00.000Z Rik Sanders