Directeur Nederland ICT bestuurslid Digital Europe

Directeur Nederland ICT Lotte de Bruijn

Lotte de Bruijn

Lotte de Bruijn is lid geworden van de raad van bestuur van Digital Europe, de Europese ict-branchevereniging. De Bruijn is als directeur van branchevereniging Nederland ICT door een meerderheid van de leden verkozen om plaats te nemen in deze bestuursraad.

De raad van bestuur van Digital Europe telt tien vertegenwoordigers van technologiebedrijven en tien vertegenwoordigers van nationale brancheverenigingen. Nieuwe bestuursleden worden voor een periode van twee jaar verkozen door de leden van de vereniging. De bestuursraad coördineert verschillende werkgroepen van leden en bepaalt de prioriteiten, standpunten en strategie binnen de organisatie.

De Bruijn: 'Europa wordt steeds bepalender voor de toekomst van digitale technologie in Nederland. Als bestuurslid van Digital Europe zit ik dicht op het vuur. Dat helpt ons om op nationaal niveau de belangen van onze leden nog beter te behartigen.'

Op dit moment spelen er binnen de EU belangrijke discussies over de veiligheid van internet of things, internationale datastromen en het filteren van digitale content, aldus De Bruijn. 'Ik kijk er naar uit om met Europese collega’s samen te werken aan deze belangrijke onderwerpen en de kennis en ervaring van Nederland ICT te delen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-13T11:58:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.