TINE en Grafivak iedere twee jaar gecombineerd

De ict-vakbeurs TINE en Grafivak, de tweejaarlijkse vakbeurs voor grafimedia, gaan hun krachten bundelen. Vanwege de vele raakvlakken tussen beide evenementen worden TINE en Grafivak vanaf 2007 (van 8 tot en met 11 mei) om de twee jaar gelijk gehouden in Amsterdam RAI.

"De keuze om beide evenementen om de twee jaar samen te laten plaatsvinden, is begin 2005 gemaakt. TINE en Grafivak opereren in markten die de laatste jaren steeds meer raakvlakken vertonen. Een steeds groter wordend aantal bezoekers komt op beide evenementen en ook het exposantenaanbod laat een overlap zien. Zeker met de recente organisatie van MacExpo tijdens TINE is de koppeling tussen beide evenementen daarom een logische stap", licht Wim van Meerveld, Senior Product Manager van Amsterdam RAI toe.

 

De product manager van TINE, Wim van Meerveld, wordt verantwoordelijk voor de gecombineerde vakbeurzen. Xander de Bruine, de huidige product manager van Grafivak, gaat per ingang van 1 juni aanstaande bij de afdeling Internationale Vakbeurzen van Amsterdam RAI werken. Hij wordt senior product manager van Aquatech, een internationaal vakevenement op het gebied van watertechnologie. "Samen met Gerard Rijnbeek, al drie edities de Sales Manager van Grafivak, blijft de kwaliteit van het organisatieteam gewaarborgd", aldus Van Meerveld.


TINE, het jaarlijkse evenement voor de it-branche, werd eerder dit jaar, van 19 tot en met 21 april, gehouden in Amsterdam RAI. Het evenement verliep succesvol. Editie 2005 trok 15.874 ict-managers en -professionals, 18 procent meer dan in 2004. TINE wordt in 2006 georganiseerd van 26 tot en met 28 april.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-05-13T11:52:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.