SAP wil meer betekenen voor het mkb

SAP introduceert het SAP PartnerEdge Channel Partner Program als onderdeel van de strategie om bedrijfssoftware aan te bieden aan kleine en middelgrote bedrijven.

Het programma kent verschillende niveaus en biedt een verbeterde infrastructuur en meer ondersteuning. Het programma is bestemd voor resellers, onafhankelijke softwareleveranciers (isv’s) en andere partners die SAP-oplossingen ontwikkelen, verkopen en implementeren binnen de groeiende mkb-markt. SAP heeft ook partners van concurrerende leveranciers uitgenodigd deel te nemen aan het nieuwe programma.

SAP PartnerEdge is speciaal ontwikkeld om marktontwikkelingen te herkennen en partners van alle soorten en maten gelijke kansen te bieden. Met een uniek systeem van waardepunten worden partners onderscheiden op en beloond voor hun competentie en prestaties. In tegenstelling tot andere channelprogramma’s beloont SAP PartnerEdge partners niet alleen voor verkooptransacties, maar ook voor activiteiten die bijdragen aan het uitbouwen van de capaciteit, zoals trainingen en klanttevredenheid.

 

Het feit dat het programma activiteiten op het gebied van oplossingontwikkeling beloont, bevestigt hoe belangrijk SAP het partner-ecosysteem vindt voor het bouwen van geïntegreerde applicaties en uitbreidingen op de mkb-oplossingen van SAP, mySAP All-in-One en SAP Business One. Het programma heeft een transparante, betrouwbare infrastructuur die schaalbaar en flexibel genoeg is om aan de behoeften van de partners te voldoen.

Een uitgebreid artikel over SAP PartnerEdge Channel Partner Program is te vinden op de site van CRN.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-05-19T12:50:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.