Nederlander baas Noord- en Centraal Europa Compuware

Compuware benoemt Maurice Groeneveld tot vice president Noord- en Centraal Europa. Hij geeft sturing aan de Compuware organisaties in Nederland, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Oost Europa.

Groeneveld heeft zich tot doel gesteld de positie van het softwarebedrijf op de markt van Applicatie Perfomance- en Kwaliteits management te verstevigen. Daarnaast streeft hij naar een leidende rol voor Compuware op het gebied van service level-management en it-governance oplossingen in de gehele regio. Ook  ziet Groeneveld vooral in Oost Europa de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige it-oplossingen toenemen. "Ik zie het als grote uitdaging goed in te spelen op de kansen die nu ontstaan in landen als Tsjechië en Polen. Hun toetreding tot de Europese Unie bevordert de economische groei en daarmee de behoefte aan strategische inzet van informatietechnologie. Daarnaast hebben veel organisaties in de nieuwe lidstaten de wens om met IT de efficiëntie te verhogen en kosten te besparen. Compuware wil daarbij een belangrijke rol vervullen."

 

Hiervoor was Groeneveld vice president voor Noord-Europa. Hij is sinds 1991 werkzaam bij Uniface, dat in 1994 is overgenomen door Compuware. Eerder was Groeneveld account manager strategic accounts chemical industry van Digital Equipment.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-05-20T11:36:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.