Innovatieproject Utrecht van start

Op initiatief van de Taskforce Innovatie (TFI) Regio Utrecht start vandaag I-Nexus, een ict-innovatiecentrum . Het centrum moet een extra stimulans geven aan de praktische toepassing van ict in het Utrechtse bedrijfsleven.

Het startsein wordt gegeven door professor Theo Camps, voorzitter van de TFI. De Taskforce zet projecten op voor een aantal speerpuntgebieden zoals zakelijke dienstverlening, ict, life sciences, design en multimedia. Hiermee wil de TFI de ‘kenniskracht’ van de provincie Utrecht versterken en vernieuwing bij het bedrijfsleven stimuleren.

Het project I-Nexus heeft tot doel om zoveel mogelijk mkb’ers te laten ervaren dat zij hun bedrijf meer concurrerend kunnen maken door ict op een goede manier in te zetten. Verder beoogt het een bijdrage te leveren aan een betere aansluiting van kennisinstellingen op zowel de ict-sector als het mkb. Dit doet I-Nexus door mkb-ondernemers in contact te brengen met andere ondernemers, regionale ict-aanbieders en kennisinstellingen. Het project wordt mede gefinancierd door de Europese Unie en Innovatie Acties Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-05-24T09:06:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.