Managed hosting door True

Nederlandse Centric neemt Summit Retail over

 

Centric HQ

De van oorsprong Nederlandse it-dienstverlener Centric neemt het Belgische Summit Retail over. Dat bedrijf maakt kassa-oplossingen voor zowel grote als kleine retailers.

Met de overname van Summit wil Centric haar positie op de Europese retailmarkt verder uitbreiden. Centric biedt in deze sector onder meer een suite aan die de online- en offline touchpoints van retailers met elkaar verbindt, wat de klantbeleving en conversie moet verbeteren. Met de overname van Summit wordt het bereik van dit soort retailoplossingen verder vergroot. Het Summit-team verhuist in het eerste kwartaal van 2018 naar het Centric-kantoor in het Belgische Oostkamp.

De zelf ontwikkelde Summit Retail Suite biedt retailers een modulair oplossingsplatform dat complementair is aan de Centric Omnichannel Retail Suite, zegt Summit-ceo Filip Van Damme. ‘Koppel daaraan onze retail-knowhow en het inzicht in kritieke bedrijfsprocessen dewelke we doorheen de jaren en de verschillende succesvolle projecten hebben opgebouwd en de match met Centric is compleet.’

Centric werd in 1992 opgericht als de Sanderink Groep. Sinds 2002 heeft het bedrijf ook kantoren in Belgïe, momenteel in Oostkamp, Zaventem en Mechelen. Er werken vierhonderd mensen. Centric heeft in totaal 4.300 medewerkers en een positief bedrijfsresultaat van 20,2 miljoen euro bij een omzet van 451,6 miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6283699). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Centric

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.